Cine sunt, de unde vin, ce-mi doresc ?

                                                                           by LaIoMa

Viata-i ca o simpla enigma fabuloasa,valorificata de trairile intense ale indivizilor.Orice persoana este o fiinta umana, orice fiinta are suflet si simte! Ce conteaza diferentele?
Dumnezeu ne-a creat o singura lume, un singur univers pentru toti. Cine sunt, de unde vin, ce-mi doresc? Sunt clipe când aceasta întrebare îmi copleseste gândurile. Un singur raspuns m-ar face fericita, dar în imaginatia mea exaltata se afla un adevarat haos. Unele dorinte-mi ramân neschimbate, altele dispar în ceata ca roua diminetii, în urma lor instalându-se dorinte noi, ce ne ard în interiorul sufletului pâna se transforma în realitate.

Pentru mine nu conteaza cine sunt sau de unde vin, ci lucrurile pe care vreau sa le realizez în jurul meu.
Uneori, când privesc infinitatea norilor, topirea miraculoasa a fulgilor de nea si când simt pe pielea-mi catifelata, raceala stropilor de ploaiem, privesc viitorul ca pe o compensatie a prezentului si chiar a trecutului. Un pix si o foaie este tot ce-mi doresc în momentul de solitudine, de melancolie.
Fata de ele nu exista secrete si lumea-ti redevine ca un tablou decorat de o multitudine de culori. Nu întotdeauna , ceea ce scrii va fi înteles de toti.
Niciodata nu scrii din obligatie, ci pentru ca simti nevoia de a te elibera, de a da frâu liber sentimentelor. În scriere, nimic nu este interzis: poti sa spui ca iubesti, ca urasti sau orice altceva. Când scriu, furia întreaga mi se dezlantuie miraculos.

În viata, fericirea nu-ti bate la usa, ca un simplu musafir. Ea trebuie cautata, gasita si
convinsa ca trebuie sa-ti fie alaturi. Toata lumea are sentimente frumoase, însa foarte putini îsi alunga teama înfricosatoare de a-si exprima liber opiniile.

Cei rapusi de chinuri si suferinte, de încercari care par nesfârsite, nu ar trebui sa se lase învinsi. Dimpotriva, în astfel de situatii aparentul sfârsit este de fapt un nou început. Tot ce ar trebui sa faca este sa priveasca spre viitor ca înspre o iluzie,
o dorinta împlinita. În vise, nimeni nu te împiedica sa speri, nu ai dusmani si ti se pare ca totul este posibil.

Ce n-as da sa traim numai în vise, sa fie totul numai o împletire armonica a iubirii si a fericirii!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s