Intre gand si sentiment

                                                                                      by LaIoMa

Uneori ma pierd în umbrele întunecate ale noptii. Gândurile, sentimentele mi se blocheaza în jurul unei simple amintiri ascunse în vraja unica a trecutului. Prezent, trecut, viitor !!! Care-i diferenta? Trecutul esti tu, prezentul este amintirea din trecut, iar viitorul… viitorul este o iluzie nesfârsita, un vis care ar putea deveni realitate prin tine!

Unde esti? As vrea sa fiu o pasare maiastra, sa zbor, sa te caut în adâncurile eternitatii si sa te gasesc. Când privesc în jurul meu, totul mi se pare fermecator. Vântul adie usor simi sopteste duios care este cheia fericirii: iubirea! Totul devine o frumoasa melodie, al carei glas îmi patrunde pâna în cele mai mari adâncuri ale sufletului meu.

O frunza cade, un gând sau poate chiar mai multe lasa în urma. Viata este trecatoare pentru toti; în fata lui Dumnezeu toti suntem egali, indiferente de lumile total diferite în care traim, simtim, iubim, suferim, speram sau credem… stau, privesc spre cerul înstelat si ma gândesc, oare care dintre miile de stele este a mea, care este marea mea comoara? Si nu reusesc sa înteleg caile încurcate pe care le parcurgem cu sau fara voia noastra! De ce unii sunt mereu fericiti, iar altora nu li se mai sfârsesc supararile?

As vrea ca totul sa fie o simpla poveste, iar eu sa fiu unul dintre personajele pentru care în lumea basmelor oricâte greutati ai întâmpina, sfârsitul este întotdeauna fericit.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s